vlinderdas

Fleur je outfit op met een rode vlinderdas

Heb je genoeg van die saaie stropdas? Of wil je gewoon eens een keer wat anders dragen om iedereen te laten zien dat jij verstand van mode hebt? Met een rode vlinderdas weet jij je altijd te onderscheiden van de rest. Een chic feest of gewoon tijdens een dag op kantoor: de vlinderdas kan altijd en overal. Zolang je het maar met stijl draagt.
strikje-smoking overhemd-gala-rood

Een rode vlinderdas voor een formele look

Op het moment dat je de rode vlinderdas om doet, straal je meteen elegantie uit. Dit is dan ook het perfecte accessoire voor een galafeest of een zakelijke afspraak. Creëer je graag een klassieke, formele look? Combineer de rode vlinderdas dan met een smoking en een wit overhemd. Deze outfit is al lange tijd populair bij mannen van alle leeftijden. In het verleden was de rode vlinderdas voorbestemd voor de hogere klasse. Maar inmiddels loopt elke man er graag mee rond. Want door de opvallend rode kleur maak je jouw outfit bijzonder!

Maak je eigen combinaties met de rode vlinderdas

De klassieke combinatie van een vlinderdas met een smoking is ideaal voor formele gelegenheden. Maar je kunt de rode vlinderdas ook op een heel eigen manier combineren. Durf jij jezelf te laten zien door eigenzinnige combinaties te maken? Draag je rode vlinderdas dan bij een casual blouse en een simpele jeans. Zo ben je stijlvol en modieus tegelijk. Met deze unieke combinatie maak je iedereen duidelijk wat je uit wilt stralen. Want jij weet duidelijk waar het in de modewereld om draait. Maar een rode vlinderdas is natuurlijk niet alleen ideaal om je eigen kleding mee op te fleuren. Het is ook een origineel cadeau waar je heel wat mannen blij mee kunt maken. Doordat elke vlinderdas wordt geleverd in een bijpassend doosje, wordt jouw gift nog specialer.