Ga op chique, draag een smoking

Een man in smoking is voor veel vrouwen nog steeds het droombeeld. Het ziet er dan ook een stuk stijlvoller uit dan een trui en een spijkerbroek, maar dat zijn dan ook wel twee absolute uitersten. Een smoking wordt doorgaans gedragen bij speciale gelegenheden. De dresscode luidt dan “black tie”. De heren worden verwacht in een onberispelijke zwarte smoking, met wit overhemd en zwarte vlinderdas. Het overhemd dat bij de smoking wordt gedragen is vanzelfsprekend erg belangrijk. Het moet goed passen en je moet je er prettig in kunnen bewegen.

Kies voor het juiste overhemd
Draag je een smoking dan kun je daarbij niet zomaar ieder willekeurig wit overhemd dragen. Er zijn speciale smokingoverhemden te koop die perfect passen bij dit kostuum. Smokingoverhemden hebben een dubbele manchet, zodat je manchetknopen kunt dragen om je verschijning helemaal f te maken. Een smokingoverhemd is doorgaans van goede kwaliteit zodat het perfect aansluit bij je lichaamsbouw en je dus zoals mag worden verwacht bij het dragen van een smoking “strak in het pak” verschijnt op die belangrijke zakelijke bijeenkomst, ontvangst met hooggeplaatste gasten of de bruiloft van je dochter.

Strijkvrij
Smokingoverhemden zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar in strijkvrije varianten. Dat scheelt natuurlijk een hoop werk. Na het uitwassen meteen ophangen om te drogen en je kunt je overhemd een volgende keer weer dragen zonder dat je een half uur bezig bent om alle plooien weer glad te strijken. Smokingoverhemden zijn verkrijgbaar van de bekende modehuizen maar er ze zijn er ook van goedkopere merken zodat er een overhemd beschikbaar is voor ieder budget. Je kunt bij diverse winkels online een smokingoverhemd kopen. Wanneer je zoekt op deze term krijg je een overzicht van winkels die een breed assortiment beschikbaar hebben.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.