5 tekenen dat je overhemd niet goed past

Als de pasvorm van je overhemd niet goed is, dan hoef je dit zelf niet altijd direct te merken. Anderen zien dit wel direct. Die kijken dan ook anders naar jou en zien het wanneer je kleding eigenlijk niet zo goed past. Er zijn 5 tekenen waaraan je kunt zien of merken dat je overhemd niet de juiste pasvorm heeft.

1. De mouwen vallen over je handen
Natuurlijk merk je het als je handen helemaal in je mouwen verdwijnen, maar als je mouwen tot aan het begin van je vingers komen, dan zijn deze ook al te lang. Het is dan goed om voor een overhemd met kortere mouwen te kiezen.

2. De mouwen zijn juist te kort
Blijven de mouwen boven je pols hangen als je rechtop staat? Dan zijn je mouwen te kort. Zeker langere mannen hebben hier snel last van. Het kan dan verstandig zijn om bewust te kiezen voor mouwlengte 7 overhemden.

3. Je overhemd blijft niet in je broek zitten
Je wilt je overhemd in je broek dragen, maar steeds als je even gezeten hebt is je overhemd uit je broek vandaan getrokken. Dit is een teken dat je overhemd te kort is. Bij iedere beweging die je maakt heeft je overhemd dan de neiging om uit je broek te schieten

4. Je buik voelt ingesloten aan
Je hebt een beetje het idee dat er een band om je buik zit. Dit voelt niet alleen onprettig aan, maar het ziet er ook niet mooi uit. Dit betekent echt dat je moet kiezen voor een overhemd met een bredere omvang, zodat je direct je bewegingsvrijheid terugkrijgt.

5. Je overhemd trekt strak bij voorover buigen
Voelt het alsof je gewurgd wordt door je overhemd als je op je stoel zit en voorover buigt? Dan is je overhemd wat te lang. Je zit er namelijk op en doordat je erop zit kun je niet voorover buiten zonder dat je overhemd strak trekt op je rug.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.